Vloerkleed Handgemaakt Gevlochten Crème

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 49,90 € 79,99 (37,62% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-37-1-7I2
Beschrijving
U denkt dat gemoedelijke vintage en een modern interieur niet bij elkaar passen? Dit vloerkleed bewijst het tegendeel! De combinatie van een subtiel gevlochten patroon en de smaakvolle kleuren zorgen voor het ontstaan van een individueel product, zodat een hele bijzondere sfeer wordt gecreëerd. Elk vloerkleed is gemaakt van 100% katoen en wordt met de hand vervaardigd. Op deze manier krijgt elk vloerkleed een organische structuur, waardoor een mooi contrast met gladde oppervlakken en materialen ontstaat. Dankzij de lage poolhoogte kan het vloerkleed gemakkelijk worden gereinigd. Het grove oppervlak in verschillende bruine tinten maakt van het vloerkleed een solide allrounder, dat zelfs in een extra groot formaat leverbaar is. Onze tip: gebruik het prachtige vlechtpatroon ook in andere ruimtes van uw interieur, een gevlochten rotanstoel met zachte kussens nodigt uit om te ontspannen!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% katoen • Poolhoogte ca. 10 mm / Gewicht ca. 3000 g/m² • Productiemethode: Hoogwaardig handwerk / Handgeknoopt • Uiterst duurzaam • Intensief heldere kleuren

Klanten kochten ook

SALE
Natur Teppich Wolle Modern Handgewebt Gestreift Kelim Design Fransen Braun Beige
Handgeweven kelimtapijt streepdesign grijs
Inhoud 1
van € 19,99 € 24,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben