Vloerkleed Handgemaakt Gevlochten Bruin

SALE
Teppich Handgefertigt Hochwertig 100 % Baumwolle Karo Geflochten In Braun Beige
Teppich Handgefertigt Hochwertig 100 % Baumwolle Karo Geflochten In Braun Beige
   
van € 79,00 € 109,99 (28,18% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Maat:

Kleur:

  • 10-37-2-7I4
Beschrijving
Hoe wij dit vloerkleed zouden beschrijven? Als de perfecte combinatie van geometrische vormen, gemoedelijke harmonie en een zweem van individualisme! Elk vloerkleed wordt handgemaakt en is vervaardigd van 100% katoen. Juist deze kenmerken geven aan het vloerkleed een natuurlijke en karakteristieke look. Verschillende kleuren katoen creëren een droomachtig effect, hetgeen dankzij het gevlochten oppervlak expliciet en mooi wordt weergegeven. De natuurlijke tinten in crème en bruin zorgen ervoor dat overige decoratieve elementen ook goed tot uitdrukking kunnen komen. Met name bij grote afmetingen komt de speciale charme van het vloerkleed volledig tot uiting. Dat is de reden waarom wij deze vloerkleden ook in extra grote afmetingen beschikbaar hebben. Onze tip: combineer dit vloerkleed met meubels en accessoires in een modieuze vintagestijl. De subtiele gevlochten structuur kunt u bijvoorbeeld benadrukken door kleine en grote manden van rotan in uw interieur te plaatsen, of door het gebruik van een rotan lampenkap.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% katoen • Poolhoogte ca. 10 mm • Productiemethode: Hoogwaardig handwerk / Handgeknoopt • Uiterst duurzaam • Intensief heldere kleuren

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben