Geweven vloerkleed Kelim Met patronen Grijs

van € 9,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-40-4-15I1
Beschrijving
Blauw behoort zonder enige twijfel tot de klassiekers van het kleurenpalet, met name als het de inrichting van het interieur betreft. Wat dit vloerkleed in wisselende blauw tinten tot een bijzonderheid maakt, is het patroon en het daarbij gehanteerde weefproces. Door intensief handwerk ontstaat bij het Kelim vloerkleed een design dat aan beide zijden zichtbaar is. Gemaakt van 100% katoen is het oppervlak toch absoluut onderhoudsarm en geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Ruiten, strepen en een zachte structuur vormen tezamen een harmonisch totaalbeeld, die meer diepte en een stilistisch kleureffect aan uw interieur toevoegt. Onze tip: combineer het Kelim vloerkleed met accessoires in andere blauwe tinten en creëer zo een luchtige en ontspannen ambiance in uw interieur!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% katoen • Totale hoogte ca. 8 mm / Gewicht ca. 1400 g/m² • Onderhoudsarm • Productiemethode: Hoogwaardig handwerk / Met de hand geweven • Uiterst duurzaam • Intensief heldere kleuren

Klanten bekeken ook

SALE
SALE
SALE

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben