Designer vloerkleed Vintage Grijs Lila

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 36,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-4-10-11I2
Beschrijving
Als u graag op uw bank gemoedelijk wilt zitten om te dromen over een turquoise zee Dan helpt dit vloerkleed u daarbij! Het abstracte turquoise patroon op een grijze achtergrond herinnert aan een soort vintage landkaart, waarmee u de wens naar de meest fantasierijke oorden kunt vervullen. Onze tip: de onconventionele look van het vloerkleed kan geweldig in een woon- of werkomgeving worden geïntegreerd, om een verbinding tussen koele houten meubelen en frisse decoratieve elementen in turquoise te creëren. Ook voor wat betreft de functionaliteit kunt u bij dit model vertrouwen op de beste kwaliteit, dat bewijst ook de STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificering. Daarnaast is de lage pool van het vloerkleed uiterst eenvoudig te onderhouden en kan het gemakkelijk worden gereinigd. Een extra pluspunt: het model is ook geschikt voor gebruik op de vloerverwarming.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polypropyleen • Poolhoogte: 11 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Geschikt voor vloerverwarming • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben