Designervloerkleed Mandalapatroon Grijs

van € 18,50

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-4-11-9I12
Beschrijving
Kende u mandala's tot nu toe alleen uit de beeldende kunst? Dit vloerkleed bewijst hoe de miniatuurkunstwerken een positieve invloed kunnen hebben op uw interieurontwerp. Men zegt dat mandala's, met hun meestal symmetrische ontwerpen, een kalmerend effect hebben. In zacht grijs en op een licht iriserende achtergrond komt dit ontwerp perfect tot zijn recht met een uitstraling die doet denken aan de weelderig decoratieve barokperiode. Ook wat functionaliteit betreft, is dit vloerkleed een topper. Het product is gemaakt van robuust polypropyleen en is uiteraard getest conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. De intense kleur is te danken aan de hoogwaardige afwerking en de duurzame lage pool. Beslis zelf of u de mooie decoratieve of de strakke grafische kant van het ontwerp wilt benadrukken. Overigens is dit ontwerp is ook geschikt voor gebruik met vloerverwarming. Onze tip: de exclusieve uitstraling van het vloerkleed is bijzonder effectief in een elegant ingerichte woon- en eetkamer. Elegante donkere meubels, grote lampen en selectief gebruikte decoratieve elementen, zoals een kandelaar of bijzondere fotolijstjes, passen perfect bij de flair van het tapijt.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 11 mm / Gewicht: 2300 g/mm
  • Met STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk
  • Geschikt voor vloeren met vloerverwarming
  • Onderhoudsvriendelijk en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben