Laagpolig Wollen vloerkleed Gestreept patroon

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 249,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-106-1-39I6
Beschrijving
Elegant en modern in Scandinavische stijl, met grijze tinten en een subtiel gestreept patroon is dit vloerkleed een tijdloze accessoire voor uw interieur. Het kwalitatieve product wordt met de hand geweven en krijgt daardoor een geraffineerde structuur. De natuurlijke garens van 100% wol brengen een onderhoudsarm en solide oppervlak tot leven. De brede strepen in diverse grijze tinten zorgen voor een luchtig en harmonisch karakter. Onze tip: het minimalistische design past perfect in een licht interieur met exclusieve decoraties. Door zilverkleurige highlights in de vorm van lampen, schilderijlijsten of kaarsen te gebruiken, ontstaat een zweem van glamour. Ook in een kleurrijke omgeving kan het tijdloze design door een aangenaam en rustig contrast te bieden, goed tot uiting komen.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Productiemethode: Hoogwaardig handwerk / Handgeweven • Materiaal: 100% wol • Poolhoogte: Lage pool / Gewicht: 2366 g/m2 • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Lichtecht / Vlamvertragend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben