Oosters tapijt Marokkaans patroon roze

van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-45-14-1I1
Beschrijving
Een roze Oosterse droom: Zachte pastelkleuren en het Marokkaanse patroon zorgen voor een exotische, frisse wind binnen uw vier muren. Dit tapijt met de extravagante contourvorm en de trendy vintagelook is een betoverende blikvanger in stijlvolle 3D-look. Het zachte roze is subtiel gemêleerd, nodigt uit tot fantasievol dromen en geeft u het gevoel dat u midden in een dromerig sprookje uit Duizend-en-een-nacht bent terechtgekomen! Het laagpolige tapijt is gemaakt van robuust polypropyleen en niet besmettelijk, kleurecht - het zachte roze blijft lang behouden. Het onderhoudsvriendelijke materiaal is bovendien uiterst slijtvast en volgens het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat uiteraard vrij van schadelijke stoffen. Het tapijt heeft een poolhoogte van 13 millimeter en een gewicht van 2.850 gram per vierkante meter en is behaaglijk en zacht als de fijnste Oosterse zijde! Onze tip: Combineer het roze tapijt met grijze meubels en accessoires. Zo werkt de kleur niet te kinderlijk en wordt de vrouwelijke uitstraling een beetje afgezwakt.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm/gewicht: 2.500 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsarm

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben