Laagpolig tapijt driehoekpatroon

van € 17,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-45-16-11I12
Beschrijving
Verfrissend rustig: Met frisse en zachte kleuren tovert dit trendy tapijt een betoverend idyllische sfeer in huis! De tijdloze en decente grijstinten vormen een rustpunt voor het oog en voorkomen dat de blauwe kleuraccenten te koel overkomen. Door het grote, geometrische driehoekontwerp is dit tapijt ondanks de decente kleurstelling optisch interessant en zorgt het door het stijlvolle 3D-effect voor een frisse look op uw vloer! Om de heldere grijs- en blauwtinten lang te behouden, is het tapijt gemaakt van slijtvast polypropyleen. Het robuuste materiaal is getest conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®-richtlijnen en dus gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Met een gewicht van 2.850 gram per vierkante meter en een poolhoogte van 13 millimeter brengt dit laagpolige tapijt het hoogste wooncomfort met zich mee. Onze tip: De blauwe nuances combineren geweldig met warme groentinten. Zo ontstaat een nog intenser gevoel van rust en ontspanning - ideaal voor de slaapkamer!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm/gewicht: 2.500 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsarm

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben