Geweven vloerkleed Bruin

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-46-1-12I1
Beschrijving
Vloerkleden met een gebloemd design zijn altijd gewild: hier betreft het bladeren in bruin, antraciet en oud wit op een ondergrond van de kleuren grijs-beige en lichtgrijs, waardoor uw vloer tot leven komt. Of bijvoorbeeld in landhuis-stijl of de Scandinavische stijl: de moderne interpretatie van de door de tijd blijvend geliefde planten, past perfect in elke lichte en vriendelijke woonsfeer en draagt bij aan een behaaglijke, ruimtelijk ambiance. Met de certificering conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® is het laagpolige vloerkleed succesvol getest als zijnde vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 18 mm • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Teppich Grau Wohnzimmer Weich Kuschelig Rauten Muster Shaggy Flokati Hochflor
Vloerkleed Hoogpolig Dambordpatroon
Inhoud 1
van € 21,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Flachgewebe Teppich Sisal Optik Streifen Silber Grau
Vlakgeweven vloerkleed sisallook strepen zilver...
Inhoud 1
van € 14,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben