Geweven vloerkleed Barok Bruin

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-46-5-12I1
Beschrijving
De combinatie van ornamenten uit de periode van de Barok, in combinatie met trendy woonkleuren kenmerkt het aantrekkelijke design van dit laagpolige vloerkleed. Spelend met de kleuren zwart, oud wit, bruin en grijs, dat wil zeggen zachte kleurcontrasten, zijn talloze combinaties mogelijk, of zelfs een volledig nieuw interieur. Of nu wordt gekozen voor een strakke inrichting of voor een woonkamer met een rustieke ambiance: de rustige kleuren van het vloerkleed harmoniëren met het donkere onbehandelde houten meubilair net zo goed als met gelakte meubels. Een slanke glazen tafel op het onderhoudsarme vloerkleed kan aan het interieur bijvoorbeeld een veel meer ruimtelijke en gezellige impressie geven. De certificering conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® werd toegekend.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 18 mm • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben