Christmas Sale
Bespaar 20% op alles! | Code: CHRISTMAS20

Geweven vloerkleed van zware kwaliteit Bruin

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-46-8-7I1
Beschrijving
Bij dit moderne geweven vloerkleed domineert warm bruin, waarbij de smalle randen voorzien zijn van een meerkleurige, onregelmatige, gestreepte structuur. Espresso, Café au Lait of Cappuccino en IJskoffie: het subtiele kleurenspel is geïnspireerd op de wereld van koffie, een actuele en steeds meer toegepaste interieurtrend. Vóór het weven werden de garens van het vloerkleed op basis va het twijnen van twee draden nog verfijnder gemaakt. Hierdoor is een gemêleerd oppervlak ontstaan, dat door de dichte, laagpolige structuur een uiterst zachte uitstraling weergeeft. Met dit laagpolige vloerkleed introduceert u een stijlzekere en warme basissfeer in een strakke, minimalistische woonsfeer.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 18 mm • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Shaggy Sky Antraciet
Shaggy Sky Antraciet
van € 5,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Vloerkleed Woonkamer Strepen Franjes Katoen
Vloerkleed Woonkamer Strepen Franjes Katoen
Inhoud 1
van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben