Kurzflor-Teppich Wohnzimmer Karos

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 27,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-48-10-12I2
Beschrijving
Eenvoudige elegantie en een behaaglijke sfeer: Geef uw ruimte met dit tapijt net dat beetje extra en creëer een trendy comfort op uw vloeren! In warm beige tinten en met het bewust ongelijkmatig versierde ruitjesmotief, past wonder in de woonwereld stijlvol in uw bestaande interieurstijl en waardeert deze artistiek op. De heldere structuur zorgt hierbij voor een duidelijke indeling van de ruimte en staat in speels contrast tot de gemêleerde, bijna rustieke kleurstelling. Net als door de optische veelzijdigheid overtuigt het trendy tapijt met korte pool voor fantastische onderhoudseigenschappen. Het sterke weefsel is voor 100% gemaakt van flexibel polypropyleen en valt op door zijn verrassende duurzaamheid, het laat zich bovendien zeer eenvoudig reinigen. De heerlijk zachte pool is dus ondanks de hoogte van 20 millimeter onderhoudsarm en aangenaam in het gebruik. Bovendien garandeert de STANDARD 100 by OEKO-TEX® met certificaat 100 dat het tapijt volledig vrij is van schadelijke stoffen! Onze tip: Combineer het comfortabele tapijt doelgericht met warme aardetinten en rustieke accessoires van hout. Natuurlijke groen- en bruintinten versterken de huiselijke behaaglijkheid en zorgen voor subtiele kleuren in uw favoriete kamer.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 20 mm/gewicht: 3000 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben