Kleurrijke Scandi look Wollen vloerkleed Pasteltinten Blauw Geel

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 249,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-110-1-18I6
Beschrijving
Abstracte harmonie: het gemoedelijke pronkstuk overtuigt met een individueel patroon in rustige tinten. Blauwe en grijze tinten ontmoeten geel en beige, waardoor het design met een zacht kleurverloop, spannende componenten bevat. Naast de prachtige uitstraling, overtuigt het laagpolige vloerkleed ook door een solide oppervlak. Elk van deze mooie vloerkleden wordt handmatig gemaakt van pure wol, waardoor het een geheel eigen charme heeft. Onze tip: het vloerkleed bevat talloze kenmerken van de Scandinavische stijl, zet deze trendy aanzet voort! Strakke lijnen, pasteltinten en moderne ingetogenheid kenmerken de cleane en toch gemoedelijke nordische uitstraling. Met nog meer chique woonaccessoires in rookblauw of citroengeel creëert u kleuraccenten die een subtiel interieur op passende wijze luchtiger maken.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Productiemethode: Hoogwaardig handwerk / Handgeweven • Materiaal: 100% wol • Poolhoogte: Lage pool • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Lichtecht / Vlamvertragend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben