Wollen vloerkleed Met nordische look Patroon

SALE
Wollteppich Mit Nordic Look Musterung In Beige
Wollteppich Mit Nordic Look Musterung In Beige
Wollteppich Mit Nordic Look Musterung In Beige
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 269,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-111-1-12I6
Beschrijving
Dit zandkleurige pronkstuk staat voor moderne elegantie. Zacht beige vormt de basis voor het in kleine delen geweven patroon, dat door intensief handwerk tot stand is gekomen. Elk vloerkleed is gemaakt van zuivere wol, waardoor een solide laagpolig weefsel ontstaat. Dit valt op met een unieke structuur en een aangename uitstraling. Tegelijkertijd is het oppervlak onderhoudsarm, lichtecht en vlamvertragend. Onze tip: de tijdloze en ingetogen uitstraling van het vloerkleed kan uiterst goed in de nordische stijl worden geïntegreerd. Met het grafische patroon, een natuurlijk materiaal en de subtiele kleuren heeft het vloerkleed direct alle drie de kenmerken van de nordische stijl in zich. Combineer de beige tinten met een contrastkleur zoals blauw of turquoise en haal zo een vleugje maritieme flair in uw interieur!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Productiemethode: Hoogwaardig handwerk / Handgeweven • Materiaal: 100% wol • Poolhoogte: Lage pool • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Lichtecht / Vlamvertragend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben