Tapijt modern designtapijt patchwork kilimdesign multicolour

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 22,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-6-23-18I2
Beschrijving
De canvascollectie doet haar naam alle eer aan en werd bijzonder kunstig ontworpen. Onze tapijtontwerpers hebben geen half werk geleverd en echte kleurenveldslag uitgevochten. Het resultaat mag gezien worden: kunstwerken in knallende kleuren geven op het eerste gezicht niet de indruk dat het een tapijt is. Bij deze stukken werden draden met verschillende kleurtonen verweven. Deze trekken in de kamer alle aandacht naar zich toe. De tapijten zijn heel fijn geweven, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze bieden voor iedereen die "mooi en zacht" niet voldoende vindt, een stout, slim en charmant alternatief. Haal dit iets andere "linnen" in huis!
Hebt u vragen bij het product?


  • materiaal: 100% polypropyleen
  • poolhoogte: ca. 12mm
  • gewicht: 2500 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®0

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben