Designer vloerkleed Vintage look Grijs

van € 8,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-64-3-9I12
Beschrijving
Een symmetrische uitstraling en een geringe 'used look' zorgen voor een extravagant totaalbeeld. Ook overtuigt het vloerkleed op basis van praktische eigenschappen. Dankzij het solide polypropyleen is het product uiterst onderhoudsarm en vuilafstotend. Ook is het vloerkleed geschikt voor gebruik op de vloerverwarming, waardoor het een echte allrounder voor de meest uiteenlopende ruimtes is. Onze tip: het exclusieve design integreert perfect in een klassiek ingerichte woon- of eetkamer. Onder een kundig gedekte tafel en in combinatie met stijlvolle plafondlampen, verleent het een elegante stijl aan uw interieur. Maar ook in een strak en modern ingerichte woonkamer kan het vloerkleed prachtig tot uiting komen. Als u contrasten creëert en strakke decoratieve elementen als tegenpool voor het ornamentale patroon gebruikt, ontstaat een spannende sfeer. Massieve houten meubels, een gemoedelijke bank of een uitnodigende relaxstoel zijn perfect geschikt om het vloerkleed in de eigen stijl te integreren.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polypropyleen • Poolhoogte: 8 mm / Gewicht: 1350 g/m2 STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Geschikt voor vloerverwarming • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben