Designer vloerkleed Glittergaren Grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 99,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-66-1-9I23
Beschrijving
Dit exclusieve exemplaar wordt een eyecatcher in uw huis! Het zacht glanzende grijs lijkt dankzij het gebruik van glittergaren langs de contouren, op gesponnen zilver. Lichte ornamenten vormen een harmonisch patroon, zonder dominant te zijn. Dankzij een gelaagde structuur met een hoog / laag en diep effect werkt het design nog meer beeldend en buitengewoon. Bovendien is het vloerkleed dankzij de combinatie van polypropyleen en polyester, uiterst onderhoudsarm en zeer duurzaam. Het spreekt voor zich dat het vloerkleed ook geschikt is voor gebruik op de vloerverwarming. Onze tip: het vloerkleed kont uitstekend tot uiting onder een eettafel of salontafel en vormt een prachtig kader voor tafel en stoelen. Met elegante kaarsenhouders in mat zilver en qua kleur bijpassende tafelsets, zullen al uw gasten enthousiast zijn.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben