Designer vloerkleed Bloemen Grijs Turquoise

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 99,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-66-2-11I23
Beschrijving
Deze gebloemde droom in grijze tinten krijgt door de afzonderlijke kleuraccenten in fris turquoise, een buitengewone charme. Laat u ontvoeren naar een fantasierijke wereld en geniet van de exclusieve beleving. Het vloerkleed spreekt aan dankzij de gelaagde structuur met een hoog / laag en diep effect, waardoor het patroon een driedimensionaal effect heeft. Bovendien zijn de contouren van de bloemen en ornamenten voorzien van effectief glittergaren, zodat de speelse en vrouwelijke uitstraling nog beter tot uiting komt. Ook hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het onderhoud. Het product is gemaakt van solide polypropyleen en polyester en is daardoor uiterst duurzaam en geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Onze tip: het vloerkleed is perfect voor een grote slaapkamer en zal vast en zeker voor mooie dromen zorgen!
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben