Designer vloerkleed Barok Grijs Roze

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 99,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-66-3-11I23
Beschrijving
Dit vloerkleed laat ons direct in dromenland belanden: zachte kleuren, een licht 'used look'-effect en geheimzinnige ornamenten, die bijna doen denken aan een wapen, creëren een hele bijzondere sfeer. Hieraan levert het effectief verwerkte glittergaren langs de contouren een bijdrage en in combinatie met een speciale gelaagde structuur met een hoog / laag en diep effect ontstaat een buitengewone werking. Zacht glanzend grijs, turquoise en wit geven aan het gebloemde patroon, een trendy vintage charme. De intensief heldere kleuren blijven uiterst lang mooi bij dit vloerkleed gemaakt van polypropyleen en polyester. Bovendien is het duurzame model ook geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Onze tip: dit vloerkleed is ook perfect geschikt voor een representatieve entree. Een grote lamp met warm licht en een qua kleur afgestemd design op de muur, staan garant voor een onvergetelijke eerste indruk.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal 100% polypropyleen
  • Poolhoogte ca. 12 mm
  • Kleur, zie foto
  • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben