Patchworktapijt ruiten koeienvlekken

van € 24,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-67-19-8I2
Beschrijving
Voorzien van een luxueus zwart-witcontrast, heeft dit extravagante tapijt het niet nodig om met bonte kleuren te stralen. Extravagant koeienvlekpatroon zorgt het chique woonaccessoire voor een rustieke vachtlook en daarmee een authentieke en natuurlijke sfeer in huis. Aan de andere kant zorgt het ruitpatroon in patchwork-design voor een rationele basis voor het buitengewone uiterlijk en krijgt het artistieke tapijt met de lichte sierrand een duidelijke lijn. Ondanks de hoogwaardige vachtlook is het laagpolige tapijt robuust en onderhoudsvriendelijk. Deze loper wordt niet alleen gefabriceerd van zeer slijtvast polyamide, maar biedt ook een sterk contrast en onverwachte slijtvastheid. Het garen weefsel is bovendien strikt volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®-richtlijnen getest en is absoluut vrij van schadelijke stoffen. De vijf millimeter hoge pool draagt bij aan een ongecompliceerde charme en zorgt tegelijkertijd voor gezellig comfort. Onze tip: vrolijk een puristisch ingerichte kamer flink op! Het kleurloze tapijt past hier uitstekend en zorgt voor een interessante sfeer.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% Polyamide
  • Hoogte van de paal: 5 mm / Gewicht: 1.000 g/m².
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / Praktisch

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben