Christmas Sale
Bespaar 20% op alles! | Code: CHRISTMAS20

Designer vloerkleed Olieverfschilderij Meerkleurig

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-69-4-16I4
Beschrijving
Geheimzinnig kleurverloop, zacht lindengroen en een dromerige penseelstreek: dit vloerkleed doet denken aan een oud schilderij en biedt voor wat betreft de interpretatie, heel veel speelruimte. Beslis zelf of u uw gasten bij de entree wilt uitnodigen om met dit vloerkleed te dwepen, of dat u met dit vloerkleed een buitengewone ambiance aan uw persoonlijke toevluchtsoord wilt toevoegen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud, want het vloerkleed is gemaakt van duurzaam polypropyleen en overtuigt met een solide oppervlak en certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Pluspunt: het model is ook geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Onze tip: de kleuren van het vloerkleed harmoniëren bijzonder mooi bij donkere houtsoorten, natuurlijke stoffen en organische decoratieve elementen.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polypropyleen • Poolhoogte: 11 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Geschikt voor vloerverwarming • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben