Hoogpolig vloerkleed Behaaglijk Gewelfd

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-118-2-9I2
Beschrijving
Stilistische grafiek en tijdloze kleuren: dit design komt tot leven door de gewelfde accenten en een uitzonderlijk zachte hoge pool! Het is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en heeft optimale onderhoudseigenschappen. De certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® is een bevestiging van de hoge kwaliteitsnorm en garandeert het vrij zijn van schadelijke stoffen. Ook kunt u dit vloerkleed zonder enige problemen op de vloerverwarming gebruiken. Onze tip: de extra hoge pool van dit vloerkleed verleent aan elk interieur een gemoedelijke charme. Het gewelfde patroon heeft een harmonische werking en vormt een mooi contrast met een minimalistisch interieur. Speel met de verschillende grijze tinten of creëer een modern woonconcept in zwart-wit. Bij een wat koelere houtkleur zoals notenhout of eiken, heeft het vloerkleed een bijzonder mooie uitstraling. Accessoires van beton of roestvrij staal ondersteunen een elegante flair.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polypropyleen • Poolhoogte: 50 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Solide / Onderhoudsarm • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben