Hoogpolig vloerkleed Behaaglijk Unikleuren

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-118-3-5I2
Beschrijving
Modern en absoluut gemoedelijk: dit vloerkleed in trendy lila zal een zacht glanzend aandachtspunt in uw interieur zijn. Tegelijkertijd zorgt dit hoogpolige vloerkleed ervoor dat het oppervlak een wisselend kleurenspel weergeeft. Daarnaast is het hoogpolige vloerkleed absoluut solide en onderhoudsarm. Gemaakt van 100% hoogwaardig polypropyleen, is het vloerkleed ook geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Dan is er ook nog de certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®, waarmee het vrij zijn van schadelijke stoffen wordt gegarandeerd. Onze tip: het gemoedelijke vloerkleed in trendy lila past bijzonder mooi bij een minimalistisch interieur in zwart, wit en grijs. Neem de kleur violet ook op in de andere elementen in het interieur. Met gebloemde designs geeft u een vrouwelijke touch aan de ruimte. Met strakke grafische design creëert u abstracte accenten.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polypropyleen • Poolhoogte: 50 mm / Gewicht: 2800 g/m2 STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Solide / Onderhoudsarm • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben