Vintage-vloerkleed ornamenten beige handgemaakt

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 420,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-119-1-12I6
Beschrijving
Met een persoonlijke vintage-look heeft dit vloerkleed meteen uw hart gestolen. Hier in uw woonkamer doet de blikvanger dankzij de glanzende zijdelook zeer elegant aan en harmonieert perfect met moderne meubelen. Het oriëntaals getinte used-design maakt van het handgemaakte vloerkleed een woonaccessoire dat zich veelzijdig laat combineren. Het laagpolige vloerkleed overtuigt zelfs kenners door de hoge draaddichtheid en het zachte comfort voor de voeten. De uitstekende afwerking en de viscose conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® getuigen van een hoge kwaliteit. Het hoogwaardige product kan probleemloos worden gereinigd en blijft lang mooi. Zowel op parket- als op tegelvloeren zorgt het subtiele vintage-vloerkleed voor smaakvolle gezelligheid.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% viscose
  • Poolhoogte: 12 mm
  • Handgemaakt/zijdelook
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben