Designer vloerkleed Barok Bruin

SALE
Designer Teppich Barock Antike Farben Optik Kurzflor Kupfer Töne In Braun Beige
Designer Teppich Barock Antike Farben Optik Kurzflor Kupfer Töne In Braun Beige
Designer Teppich Barock Antike Farben Optik Kurzflor Kupfer Töne In Braun Beige
     
van € 499,00 € 599,99 (16,83% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Maat:

Kleur:

  • 10-93-2-18I8
Beschrijving
Het is eigenlijk zonde om dit fascinerende kunstwerk met de voeten te betreden! Door de samensmelting van de indrukwekkende kleurcombinatie van bruine, beige, grijze en gouden tinten ontstaat een exclusief totaalbeeld. Op basis van de prachtige structuur en de hoogwaardige verwerking ontstaat de prachtige antiek-look en wordt in de ruimte direct een bijzondere ambiance gecreëerd. Het onderhoudsarme polyester vloerkleed is getest conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en bevat geen schadelijke stoffen. Onze tip: het design wat de sfeer van de barok uitademt, creëert direct een exclusieve charme in uw woon- of eetkamer. In een interieur met een industriële look zorgt het vloerkleed voor een cool en modern effect. Expressieve meubelstukken en accessoires van metaal, koper of beton vormen daarbij de basis.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polyester • Poolhoogte: 7 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Geschikt voor vloerverwarming • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben