Vintage Teppich Ornamente Handgefertigt

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 499,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-119-2-1I6
Beschrijving
Buiten is het nat en grijs, maar in uw woonkamer verspreidt dit design-vloerkleed in vintage-look een opgewekte, mediterrane sfeer. Door de smaakvolle used-look waarbij de ornamenten lijken te vervagen, brengt het laagpolige vloerkleed geraffineerde accenten aan in een moderne omgeving. Een harmonieus kleurenspel onderstreept de uitstekende combineerbaarheid van deze blikvanger met lichte en donkere meubelen. Dankzij de aparte zijdelook luistert het vintage-vloerkleed van professioneel handwerk iedere ruimte op en zorgt het met zijn hoge draaddichtheid voor aangenaam loopcomfort. Een uitmuntende afwerking en volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® gecertificeerde natuurvezels zijn verdere kenmerken die dit hoogwaardige product van zachte viscose zeer aantrekkelijk maken.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% viscose
  • Poolhoogte: 12 mm/Gewicht: 4300 g/m²
  • Handgemaakt/zijdelook
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben