Designer vloerkleed Ornamenten Grijs Goud

SALE
Designer Teppich Kurzflor Ornamente Barock Optik Hochwertig In Grau Gold Creme
Designer Teppich Kurzflor Ornamente Barock Optik Hochwertig In Grau Gold Creme
Designer Teppich Kurzflor Ornamente Barock Optik Hochwertig In Grau Gold Creme
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 79,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-94-1-18I2
Beschrijving
Schatzoekers opgelet: dit vloerkleed is een echt sieraad! Ornamenten met veel details en een prachtig kleurenspel van zilver en goud zorgen voor het ontstaan van een exclusief design. De antieke look ontstaat door een vakkundige kleurverloop en de hoogwaardige verwerking van het laagpolige vloerkleed. Dat het product bovendien vrij is van schadelijke stoffen wordt gegarandeerd door de certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Onze tip: dit extravagante vloerkleed heeft voldoende ruimte nodig om het effect volledig tot ontplooiing te brengen. In een royale woonkamer of werkkamer creëert u met dit design een elegante charme. Deze representatieve accessoire kan prachtig worden geïntegreerd in een koele, eerder moderne sfeer en vormt een uitdrukkelijk contrast ten opzichte van puristische meubels. Als u het weelderig wilt, dan zijn schitterende kroonluchters of massieve schilderijlijsten van glanzend materiaal, het perfecte element voor de vormgeving.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 85% polyester, 15% polypropyleen • Poolhoogte: 8 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Geschikt voor vloerverwarming • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben