Designer vloerkleed Ornamenten Bruin

SALE
Designer Teppich Kurzflor Ornamente Barock Optik Hochwertig In Braun Gold Blau
Designer Teppich Kurzflor Ornamente Barock Optik Hochwertig In Braun Gold Blau
Designer Teppich Kurzflor Ornamente Barock Optik Hochwertig In Braun Gold Blau
     
van € 79,00 € 129,99 (39,23% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-94-2-18I2
Beschrijving
Dit prachtige pronkstuk creëert een ontmoeting tussen koel staalblauw en goud glanzend oranje. Het extravagante design komt bovendien tot leven door het mooie en zeer gedetailleerde patroon, dat aan elke ruimte een exclusieve charme zal verlenen. De hoogwaardige lage pool maakt het vloerkleed zowel robuust als onderhoudsarm. De certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® garandeert het vrij zijn van schadelijke stoffen. Onze tip: de warme basiskleur van dit vloerkleed heeft een prachtige uitstraling op een parket van beuken of van een enkele kleur. Maar ook op donkere tegels zorgt het design voor een opwindend contrast. Let echter op dat u het vloerkleed voldoende ruimte geeft, zodat het geen verkleinend effect op de ruimte zal hebben. Warme lichtbronnen helpen om het vloerkleed volledig tot uiting te laten komen, zelfs in wat kleinere of donkere ruimtes. Ook als representatief element in de eetkamer heeft het design een prachtig effect.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 85% polyester, 15% polypropyleen • Poolhoogte: 8 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Geschikt voor vloerverwarming • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben