Designer vloerkleed Ruitpatroon Grijs

SALE
Designer Wohnzimmer Teppich Hoch Tief Struktur Karo Muster Modern In Grau Weiß
Designer Wohnzimmer Teppich Hoch Tief Struktur Karo Muster Modern In Grau Weiß
Designer Wohnzimmer Teppich Hoch Tief Struktur Karo Muster Modern In Grau Weiß
     
van € 33,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-99-1-9I2
Beschrijving
Mooi en tijdloos: met dit tijdloze vloerkleed zorgt u voor echte klasse in uw woonkamer! De genuanceerde grijze tinten hebben een zacht zilveren glans en geven het vloerkleed een unieke uitstraling. Op basis van de gelaagde structuur met een hoog / laag en diep effect komt het buitengewone patroon nog beter tot uitdrukking. Hoogwaardig propyleen en de certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® ronden het exclusieve totaalbeeld af. Onze tip: de mooie kleuren kunnen op talloze manieren worden gecombineerd, zodat het vloerkleed gecombineerd kan worden met vele verschillende woonstijlen. Echt mooi wordt het design bijvoorbeeld in combinatie met elegant antraciet of helder wit. Overige decoratieve elementen in zilver onderstrepen het mooie karakter van het vloerkleed. Maak gebruik van warme lichtbronnen, om de koele kleurnuances te ondersteunen met meer gemoedelijkheid.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polypropyleen • Poolhoogte: 10 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Geschikt voor vloerverwarming • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben