Designer vloerkleed Ornamenten

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 35,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-99-3-7I2
Beschrijving
Als klassiek en modern in één interieur worden gecombineerd geeft dat een hele bijzonder charme weer. Dat is ook van toepassing op dit vloerkleed, dat in uw woonkamer een stijlvolle eyecatcher zal zijn. In zacht bruin wordt het vloerkleed perfect in een interieur met warme houtkleuren geïntegreerd, of zal het een spannend contrast bieden voor de koele vloertegels. Het ornamentale design zorgt tezamen met de gelaagde structuur met een hoog / laag en diep effect voor een nog indrukwekkender geheel. Naast de kleur is ook het materiaal solide en vuilafstotend: gemaakt van 100% propyleen en de certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® maken van het vloerkleed een onderhoudsarme allrounder. Onze tip: maak hierbij gebruik van zacht glanzende decoratieve elementen en accessoires in goud, brons of metaal. De warme kleuren benadrukken de charme van het vloerkleed en creëren een eindeloos fantastische sfeer!
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polypropyleen • Poolhoogte: 10 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Geschikt voor vloerverwarming • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben