Christmas Sale
Bespaar 20% op alles! | Code: CHRISTMAS20

Designer vloerkleed Golfpatroon Grijs

SALE
Designer Wohnzimmer Teppich Hoch Tief Struktur Wellen Muster Modern In Grau Weiß
Designer Wohnzimmer Teppich Hoch Tief Struktur Wellen Muster Modern In Grau Weiß
Designer Wohnzimmer Teppich Hoch Tief Struktur Wellen Muster Modern In Grau Weiß
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 35,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-99-4-9I2
Beschrijving
Grijze muis? Absoluut niet! Dit vloerkleed toont hoe zacht grijs zich perfect kan manifesteren. Het gemêleerde oppervlak geeft aan de subtiele kleur een buitengewone uitstraling. De combinatie van diverse grijze en bruine tinten benadrukt het moderne design van het solide vloerkleed, 100% polypropyleen zorgt voor een duurzaam oppervlak. De certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® garandeert het vrij zijn van schadelijke stoffen en een hoogwaardige kwaliteit. Onze tip: het zacht grijze vloerkleed komt in een eenvoudige woon- en eetkamer fantastisch tot uitdrukking. Dankzij de buitengewone gelaagde structuur met een hoog / laag en diep effect kan het vloerkleed een levendige structuur behouden, waardoor het iets toevoegt aan een strak interieur. In combinatie met meer koele grijsachtige houtsoorten wordt het vloerkleed een echte gezellige blikvanger.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polypropyleen • Poolhoogte: 10 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Geschikt voor vloerverwarming • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben