Wollen vloerkleed Loribaft rand handgemaakt

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 219,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-120-3-30I2
Beschrijving
Dit indrukwekkende, laagpolige vloerkleed in gemêleerd naturel verrijkt dankzij het nomadendesign uw woonomgeving op inspirerende wijze. Deze zorgvuldig met de hand gemaakte folkloristische vloerbedekking heeft een oppervlak van zachte stof en scoort met een vlakke pool die zowel onderhoudsvriendelijk als robuust is. Het natuurlijke vloerkleed in een vrolijk gekleurd etnodesign heeft een poolhoogte van 7 millimeter en een gewicht van 3800 gram per vierkante meter. Het handgesponnen vloerkleed van 100 procent wol overtuigt tevens door de hoge draaddichtheid. Het handgemaakte nomadenvloerkleed van natuurvezels vormt de ideale aanvulling voor uw traditionele woonomgeving in folkloristische stijl.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% wol
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Handgemaakt
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben