Christmas Sale
Bespaar 20% op alles! | Code: CHRISTMAS20

Australische schapenvacht Appelgroen

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 89,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 20-1-10-16I1
Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.
Door op de knop "Verzenden" of "Doorgaan" te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn gegevens elektr

Beschrijving
Extravagant, vlot en individueel: u voelt zich aangesproken? Dan kan dit buitengewone exemplaar precies dat zijn wat in uw interieur past! Wie bij het horen van het woord 'schapenvacht' direct aan de standaard modellen in gebroken wit denkt, wordt door dit vloerkleed op het verkeerde been gezet. In fris appelgroen zorgt dit vloerkleed voor een goed humeur, warme voeten en een gezellige sfeer binnen uw vier muren De natuurlijke vacht, afkomstig uit Australië, is conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® gecontroleerd op het vrij zijn van schadelijke stoffen en is ook geschikt voor het gebruik op de vloerverwarming. Met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten, kunt u dit kleed zelfs op 30 graden in de wasmachine wassen. Met de plaatsbesparende afmeting van ca. 100 x 68 cm kan in bijna in elke kamer een perfect plekje voor de vacht worden gevonden. Onze tip: de natuurlijke vacht in de frisse kleur doet het heel goed in de kinderkamer en nodigt uit om te knuffelen of om lekker te ravotten. De vacht is immers gecertificeerd conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% natuurlijke schapenvacht • Vachtlengte ca. 70 mm / Gewicht ca. 1000 g • Afmeting ca. 100 x 68 cm • Geschikt voor vloerverwarming • Wasbaar op 30 °C met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

SALE
Designer Teppich Nomaden Frau Mit Henna Hand Tattoo In Multicolor Rot Schwarz
Vloerkleed Henna Hand tattoo-look
Inhoud 1
van € 89,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben