Australische schapenvacht Groen Blauw

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 89,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 20-1-1-15I1
Beschrijving
Het interieur is onderhevig aan dezelfde invloeden als de mode. Altijd weer worden een aantal culturele invloeden geïntegreerd! Deze behaaglijke schapenvacht, dit jaar gepresenteerd in trendy groen-blauw, behoort ook tot deze 'must haves'. De natuurlijke Australische vacht is op basis van meerdere voordelen opvallend: het is geschikt voor gebruik op de vloerverwarming, kan in de wasmachine op 30 graden worden gewassen (met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten) en is vanzelfsprekend gecontroleerd volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Onze tip: de kleedjes met een afmeting van 100 x 68 cm maken een hip ingerichte woon- en eetkamer buitengewoon stijlvol. U kunt de vacht bijvoorbeeld combineren met bijpassende kussens en gordijnen, om de mooie kleur van het groen-blauw in het interieur te herhalen.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% natuurlijke schapenvacht • Vachtlengte ca. 70 mm / Gewicht ca. 1000 g • Afmeting ca. 100 x 68 cm • Geschikt voor vloerverwarming • Wasbaar op 30 °C met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben