Australische schapenvacht

€ 89,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 20-1-2-16I1
Beschrijving
Als het om een gezellige en behaaglijke uitstraling gaat, kan deze schapenvacht als kleedje voor het bed of de bank amper worden overtroffen. De natuurlijke vacht uit Australië overtuigt door een zeer zachte uitstraling, die dankzij de hoogwaardige verwerking een lange levensduur heeft. Het vloerkleed is wasbaar met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten, op een temperatuur van 30 °C en is bovendien gecertificeerd conform de OEKO-TEX® STANDARD 100. Wat dit vloerkleed met een afmeting van 100 x 68 cm echter tot een absolute blikvanger maakt, is de prachtige pastelkleur: trendy turquoise maakt van deze behaaglijke klassieker een moderne accessoire, dat in uw interieur voor een verfrissende charme zorgt! Onze tip: omdat de vacht ook geschikt is voor gebruik op de vloerverwarming, is er een grote keuzevrijheid om dit exemplaar in het interieur te gebruiken. In de slaapkamer zorgt het in ieder geval bij het opstaan voor warme voeten én een goed humeur!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% natuurlijke schapenvacht • Vachtlengte ca. 70 mm / Gewicht ca. 1000 g • Afmeting ca. 100 x 68 cm • Geschikt voor vloerverwarming • Wasbaar op 30 °C met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de Oeko-Tex-Standard 100

Klanten kochten ook

Klanten bekeken ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+49 202 509 05 020

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben