*Periode: 04.12.-18.12.2023, Code kan niet worden gecombineerd met andere codes, er kan maar één voucher per bestelling worden ingewisseld.
30% op ALLES, zelfs in de uitverkoop!* Code: XS30

Australische schapenvacht Pastel Turquoise

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 89,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

30% XMAS Sale Code:
XS30

Maat:

Kleur:

  • 20-1-2-16I1
Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.
Door op de knop "Verzenden" of "Doorgaan" te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn gegevens elektr

Beschrijving
Als het om een gezellige en behaaglijke uitstraling gaat, kan deze schapenvacht als kleedje voor het bed of de bank amper worden overtroffen. De natuurlijke vacht uit Australië overtuigt door een zeer zachte uitstraling, die dankzij de hoogwaardige verwerking een lange levensduur heeft. Het vloerkleed is wasbaar met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten, op een temperatuur van 30 °C en is bovendien gecertificeerd conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Wat dit vloerkleed met een afmeting van 100 x 68 cm echter tot een absolute blikvanger maakt, is de prachtige pastelkleur: trendy turquoise maakt van deze behaaglijke klassieker een moderne accessoire, dat in uw interieur voor een verfrissende charme zorgt! Onze tip: omdat de vacht ook geschikt is voor gebruik op de vloerverwarming, is er een grote keuzevrijheid om dit exemplaar in het interieur te gebruiken. In de slaapkamer zorgt het in ieder geval bij het opstaan voor warme voeten én een goed humeur!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% natuurlijke schapenvacht • Vachtlengte ca. 70 mm / Gewicht ca. 1000 g • Afmeting ca. 100 x 68 cm • Geschikt voor vloerverwarming • Wasbaar op 30 °C met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

nach oben