Australische schapenvacht Rood

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 89,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 20-1-3-10I1
Beschrijving
Waarom zouden alleen kinderen van een behaaglijke schapenvacht mogen genieten? Met dit vloerkleed van 100% natuurlijke Australische vacht kunt u alle voordelen van het overheerlijk zachte materiaal leren kennen. Het grootse voordeel is de certificatie conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Bovendien kunt u het vloerkleed met een speciaal wasmiddel wassen op een temperatuur van 30 graden en ook probleemloos gebruiken in ruimtes met vloerverwarming. Het kleedje met een afmeting van 100 x 68 cm is overtuigend in krachtig rood en daardoor bij uitstek geschikt voor uw interieur/een binnenruimte met een extravagante stijl! Onze tip: maak gebruik van contrasten en combineer de opvallende schapenvacht met een interieur in zwarte, witte of bruine kleuren.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% natuurlijke schapenvacht • Vachtlengte ca. 70 mm / Gewicht ca. 1000 g • Afmeting ca. 100 x 68 cm • Geschikt voor vloerverwarming • Wasbaar op 30 °C met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben