Australische schapenvacht Rood

€ 89,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 20-1-3-10I1
Beschrijving
Waarom zouden alleen kinderen van een behaaglijke schapenvacht mogen genieten? Met dit vloerkleed van 100% natuurlijke Australische vacht kunt u alle voordelen van het overheerlijk zachte materiaal leren kennen. Het grootse voordeel is de certificatie conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Bovendien kunt u het vloerkleed met een speciaal wasmiddel wassen op een temperatuur van 30 graden en ook probleemloos gebruiken in ruimtes met vloerverwarming. Het kleedje met een afmeting van 100 x 68 cm is overtuigend in krachtig rood en daardoor bij uitstek geschikt voor uw interieur/een binnenruimte met een extravagante stijl! Onze tip: maak gebruik van contrasten en combineer de opvallende schapenvacht met een interieur in zwarte, witte of bruine kleuren.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% natuurlijke schapenvacht • Vachtlengte ca. 70 mm / Gewicht ca. 1000 g • Afmeting ca. 100 x 68 cm • Geschikt voor vloerverwarming • Wasbaar op 30 °C met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Klanten bekeken ook

SALE
Moderner Badezimmer Teppich Bordüre Badvorleger Rutschfest Badematte In Beige Badkamermat rand zwart
Inhoud 1
van € 9,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
SALE
SALE

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben