Australische schapenvacht Pastel

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 89,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 20-1-5-31I1
Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.
Door op de knop "Verzenden" of "Doorgaan" te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn gegevens elektr

Beschrijving
Een roze droom - op deze behaaglijke schapenvacht voelt u zich als in de wolken. De natuurlijke Australische vacht valt op door een ongeëvenaard zacht oppervlak en een natuurlijke uitstraling. De trendy pasteltint onderstreept de zachte uitstraling. Onze tip: in de slaapkamer zorgt het kleedje voor zoete dromen! Pluspunt: de schapenvacht als vloerkleed is wasbaar, onderhoudsarm en vanzelfsprekend gecontroleerd conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Bovendien kunt u het kleedje op elke willekeurige ondergrond gebruiken, want het materiaal is ook geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Het zachte roze heeft een bijzonder mooie uitwerking op parket of plankenvloer. Met bijpassende kussens, sprei, hemelbed of kaptafel creëert u een geheel eigen koninkrijk!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% natuurlijke schapenvacht • Vachtlengte ca. 70 mm / Gewicht ca. 1000 g • Afmeting ca. 100 x 68 cm • Geschikt voor vloerverwarming • Wasbaar op 30 °C met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben