Wollen vloerkleed strepenpatroon handgemaakt

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 219,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-121-1-12I2
Beschrijving
Het vloerkleed overtuigt de veeleisende kenner met een zeer uniforme uitstraling in de natuurkleur beige, die zich uitstrekt van het midden tot aan de rand. De kleur is in verschillende tinten verdeeld over het hele oppervlak van het tapijt. De buitenste smalle randen zijn duidelijk donkerder. Naar het midden toe worden de tinten iets lichter. Zo ontstaat een bijzondere blikvanger met een ongekend vloeiend kleurverloop. Laat u niet alleen inspireren door het design, maar ook door de kwaliteit van de onderhoudsvriendelijke wol. Het kleed voelt heerlijk zacht aan de voeten.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% wol
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Handgemaakt
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben