Schapenvacht Speelkleed Schaap

€ 99,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 20-1-9-17I2
Beschrijving
Tijd om te knuffelen! Dit fantastische vloerkleed in de vorm van een schaap zal waarschijnlijk het lievelingsplekje van uw kleintjes worden! De schapenvacht is van hoogwaardige kwaliteit, gecontroleerd conform de OEKO-TEX® STANDARD 100, wasbaar op 30 graden en voorzien van een slipvrije achterkant: daarom kan er met veel plezier zowel geravot als geknuffeld worden! De decoratieve vacht met een afmeting van ca. 60 x 82 cm kan in de meest uiteenlopende ruimtes in huis worden gebruikt, of gewoonweg samen met uw kinderen steeds weer verhuizen naar een andere plekje in huis. Het speelkleed maakt zowel jongens als meisjes even enthousiast en kan bijvoorbeeld heel goed worden gebruikt als vloerkleedje naast het kinderbed of de speelgoedkist. Onze tip: als u meerdere kinderen hebt, voelen de schaapjes voelen zich ook heel goed als onderdeel van een kleine 'kudde'. Laat u er daarom niet van weerhouden om elk van uw kinderen een 'persoonlijk schaapje' te geven!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Afmeting ca. 60 x 82 cm • Voorkant: 100% natuurlijke schapenvacht • Achterkant: 100% polyester / antislip materiaal • Vachtlengte ca. 40 mm / Gewicht ca. 600 g • Wasbaar op 30°C met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens de Oeko-Tex-Standard 100

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+49 202 509 05 020

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben