Wollen vloerkleed rand handgemaakt

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 219,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-121-2-12I2
Beschrijving
Het vloerkleed in zacht beige is gemaakt van met de hand verwerkte wol en heeft een 7 mm hoge pool. Hierdoor is het kleed niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar voelt het ook heerlijk aan als je erop loopt. Het eenvoudige design in diverse kleuren heeft rondom een brede rand in een egale kleur. De nuances, die in het midden in afzonderlijke tinten zijn geconcentreerd, ogen eenvoudig. Toch vormen ze een echte blikvanger in de woonkamer, maar ook in een grote slaapkamer of in de hal. Geniet van de hoge kwaliteit en het prachtige design, want de verschillend gekleurde strepen zijn een lust voor het oog.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% wol
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Handgemaakt
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben