Handgeknoopt natuurvloerkleed 3D-effect rand beige

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 219,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-122-1-12I2
Beschrijving
Het design van dit mooie, handgemaakte vloerkleed is heel persoonlijk en vormt een bijzondere blikvanger in de hal of de woonvertrekken van uw huis. De brede omranding ziet er aantrekkelijk uit doordat deze in verschillende kleurtinten is uitgevoerd. Hierbij staan geometrische vormen op de voorgrond. Vierkanten, rechthoeken en brede strepen in donkerbruin of helder wit lijken willekeurig geplaatst en geven het aantrekkelijke vloerkleed zijn charme. U kunt het vloerkleed heel gemakkelijk reinigen. Het heeft een lage pool die van natuurvezels is gemaakt. Leg het vloerkleed in de woonkamer of in de hal op een plaats waar u mooie accenten wilt aanbrengen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 97% wol, 3% viscose
  • Poolhoogte: 15 mm
  • Handgeknoopt
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben