Handgeknoopt natuurvloerkleed 3D-effect rand beige

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 219,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-122-2-12I2
Beschrijving
Het model overtuigt door het bijzondere uiterlijk. Het middenvlak is in effen beige en voelt dankzij de handgeweven pool zeer aangenaam aan als u eroverheen loopt. Het bijzondere aan dit vloerkleed is de brede omranding in verschillende kleurtinten die op de beige kleur aansluiten. Veel vierkanten, rechthoeken en brede strepen maken het kleed tot een intensieve blikvanger. Combineer de klassieke kleuren van het vloerkleed met diverse interieurelementen. U brengt in de hal, woonvertrekken, maar ook in de kantoor- of eetkamer met dit vloerkleed van natuurvezels een opwindend accent aan. De reiniging en het onderhoud van het vloerkleed zijn ook heel eenvoudig uit te voeren.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 97% wol, 3% viscose
  • Poolhoogte: 15 mm
  • Handgeknoopt
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben