Handwebteppich Naturfaser 3-D-Effekt Karo

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 219,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-122-3-12I2
Beschrijving
Het handgemaakte vloerkleed met een aangename lage poolhoogte overtuigt door de zeer moderne en visueel aantrekkelijke vormgeving. Het donkerbeige overheerst en wordt door verschillende bijpassende kleuren afgewisseld. Zo ziet u vierkanten en rechthoeken in de kleuren bruin en grijs die haast willekeurig in een asymmetrische vorm op elkaar aansluiten. Maar deze vormgeving is juist zo bijzonder, omdat deze ervoor zorgt dat het vloerkleed een mooie blikvanger vormt. U profiteert niet alleen van het interessante design maar ook van de onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Het vloerkleed voelt zacht aan als u eroverheen loopt. Richt uw hal of woonvertrek in met dit mooie vloerkleed.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 97% wol, 3% viscose
  • Poolhoogte: 15 mm/Gewicht: 4800 g/m²
  • Handgeknoopt
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben