Handwebteppich Naturfaser 3-D-Effekt Karo

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 219,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-122-4-12I2
Beschrijving
Het hoogwaardige vloerkleed van natuurvezels is robuust en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Krachtig beige wordt afgewisseld met grijze en bruine kleurtinten en ziet er elke keer dat u ernaar kijkt interessant uit. De afzonderlijke vierkanten en rechthoeken zijn asymmetrisch geplaatst en geven het vloerkleed zijn bijzondere charme. Uw blik blijft op het patroon gericht. De neutrale kleurstelling maakt een combinatie met verschillende interieurstijlen mogelijk. Door de nauw aaneen geweven lage pool ontstaat een interessant modern 3D-effect. Kies voor dit moderne vloerkleed als u in uw huis mooie, klassieke accenten wilt aanbrengen en belang hecht aan een zeer goede afwerking.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 97% wol, 3% viscose
  • Poolhoogte: 15 mm/Gewicht: 4800 g/m²
  • Handgeknoopt
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben