Wollen vloerkleed effen bruin handgemaakt

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 129,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-125-1-10I2
Beschrijving
Alsof u op wolken loopt - dit kleed verrast met een heerlijk zacht oppervlak in licht changerend rood! Elk product is handgemaakt van zuivere wol, waardoor het een individuele structuur en een levendige uitstraling heeft. De handgesponnen wol en een zeer hoge draaddichtheid zorgen voor de buitengewone kwaliteit van dit kleed. De natuurlijke vezels van het wollen vloerkleed zijn stevig en onderhoudsvriendelijk. Tegelijkertijd past dit effen en stijlvolle design in nagenoeg elk interieur. Het donkere rood ademt warmte en gezelligheid uit en zorgt altijd voor een goede sfeer in de woon- of eetkamer. Als u houdt van puur en minimalistisch, leg het rode soft-touch tapijt dan eens als blikvanger bij witte of grijze meubels.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% wol
  • Poolhoogte: 11 mm
  • Handgemaakt
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben