Vloerkleed voor buiten voor terras en balkon met patroon

van € 27,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-304-11-18I2
Beschrijving
Mist uw balkon net dat beetje extra? Is uw terras ondanks de tuinmeubelen niet gezellig genoeg? Behaaglijk en met een exotisch tintje toveren deze vloerkleden voor buiten een zomerse flair op elke vloer en maken zij uw buitenbereik op een stijlvolle manier af. Uitgevoerd in levendige en natuurlijke kleuren, zoals groen en bruin, komen deze vloerkleden bijzonder tot hun recht naast bloeiende pot- of tuinplanten. Met het etnopatroon over het hele oppervlak veranderen ze uw balkon in een paradijselijk toevluchtsoord vol rust en ontspanning. Om in de warme maanden volop van de zon te kunnen genieten, zijn de platweefsels gemaakt van uitsluitend volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®-richtlijn geteste materialen die aantoonbaar vrij zijn van schadelijke stoffen. Bovendien zijn de vloerkleden uit deze collectie uiteraard echte meesterwerken voor buiten en dus niet alleen robuust, maar ook absoluut weer- en windbestendig. Gemaakt van 100% polypropyleen doorstaan ze nagenoeg elk ongelukje en scoren ze met uitstekende onderhoudseigenschappen en zijn ze heerlijk ongecompliceerd in het gebruik!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Platweefsel/gewicht: 1.700 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben