Vloerkleed voor buiten, geometrisch patroon, balkon

van € 27,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-304-12-10I2
Beschrijving
Zomer, zonneschijn en een blauwe lucht: De warme maanden staan voor de deur en deze fantastische vloerkleden voor buiten helpen u uw balkon of terras uit hun winterslaap te halen. Met warme, exotische charme scoren deze vloerkleden met het etnopatroon over het hele oppervlak en stralen ze met een uitheemse behaaglijkheid. De roodbruine kleur is natuurlijk ontspannen en past perfect bij rustieke rotan tuinmeubelen en weelderige potplanten - het vloerkleed verandert uw buitenruimte in een oase van rust en comfort! Wij weten uiteraard dat er zelfs in de zonnigste zomer ook wel eens een regenbuitje valt en dus zijn deze platweefsels als vloerkleden voor buiten natuurlijk absoluut weer- en windbestendig en kunnen ze ook in de koudere maanden gewoon buiten blijven. À propos zorgeloos: De vloerkleden zijn volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®-richtlijnen getest en aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen. Ze garanderen zorgeloos, hoogwaardig wooncomfort. Het gebruikte garen is geweven van 100% polypropyleen en onderhoudsvriendelijk, robuust en bestand tegen nagenoeg elk ongelukje bij een barbecuefeest of het tuinieren.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Platweefsel / Gewicht: 1.700 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

In- & Outdoor Flachgewebe Teppich Terrassen Teppiche Natürlicher Look In Grau
Buiten vloerkleed terras balkon...
Inhoud 1
van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben