Vloerkleed voor buiten voor terras en balkon

van € 44,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-304-14-18I4
Beschrijving
Fantastische woonkamerflair op uw balkon of terras: Tover het gezellige Oosterse karakter in uw buitenruimte met deze gezellige vloerkleden voor binnen en buiten en geniet in een huiselijke sfeer van het warme seizoen. De betoverende bloemenelementen vullen uw zomerse pot- en tuinplanten op ideale wijze aan en laten u wegdromen in een sprookjesachtige wereld van Duizend-en-een-nacht. Tegelijkertijd stralen de vloerkleden dankzij hun natuurlijke, warme kleuren een ongelooflijk huiselijke charme uit en bieden ze net dat beetje extra comfort. Hoewel het Oosterse ontwerp doet denken aan een knuffelzacht en delicaat vloerkleed voor de woonkamer, zijn de fantastische platweefsels toch onverwacht robuust en bijzonder eenvoudig in gebruik. Als wasechte vloerkleden voor buiten zijn ze natuurlijk volledig weerbestendig en doorstaan ze ook in de winter zelfs het slechtste weer. Ze zijn 100% geweven uit polypropyleen en getest volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, waarmee is aangetoond dat ze absoluut vrij zijn van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Platweefsel / Gewicht: 1.700 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben