Vloerkleed Woonkamer Geometrisch patroon Modern

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-63-13-7I12
Beschrijving
Beleef kunst op een andere manier - versier de vloer in plaats van de muur! Haal nu ook een kunstwerk in huis, in de vorm van een van onze hoogwaardige vloerkleden. Het expressieve ontwerp in aardse bruine en helderblauwe tinten vormt een schitterende combinatie met het stijlvolle geometrische patroon. Deze vloerkleden komen overal tot hun recht en vormen een verrijking voor elk interieur, of ze nu zelf het middelpunt van de belangstelling vormen of een aanvulling zijn in een bestaande stijl. Hun ontwerp mag complex lijken, toch zijn deze aantrekkelijke kleden bijzonder gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. Andere vloerkleden moeten vaak geregeld worden gereinigd om hun oorspronkelijke uitstraling te behouden, maar dat geldt niet voor deze kleden, die moeiteloos en comfortabel op hun plek zijn in huis. Omdat ze gemaakt van het bijzonder robuuste materiaal polypropyleen, onderscheiden ze zicht door hun ongekende slijtvaste eigenschappen. Bovendien is het weefsel getest volgens de strenge richtlijnen van het kwaliteitskeurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX® en dat garandeert dat het volledig vrij is van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 8 mm / Gewicht: 1.350 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsvriendelijk/robuust
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben